selca escuela idiomas

PROFESSORS

Els professors són nadius i/o titulats amb àmplia experiència docent en el món dels idiomes. Les classes són dinàmiques i actives, motivant en tot moment a que els participants se sentin còmodes i involucrats.
selca escuela idiomas

INSTAL.LACIONS

Còmodes i modernes instal-lacions al centre de Sabadell on realitzem i gestionem la nostra oferta formativa. Espai modern i ben situat a pocs minuts de les Estacions dels Ferrocarrils Catalans del Centre, de la RENFE centre i de bona part de les parades d'autobús que creuen el centre de la nostra ciutat.
selca escuela idiomas

CURSOS

Programes fets a mida, amb material i temaris pensats i dissenyats per a satisfer les necessitats lingüístiques actuals. Essent la comunicació una de les eines essencials de la nostra societat, els programes formatius de SELCA afavoreixen, principalment, la part oral sense deixar de banda tots els aspectes a considerar en l’aprenentatge d'una llengua, tal com poden ser la gramàtica, el vocabulari i l'expressió escrita.
Notícies
SELCA IDIOMES CENTRE FORMADOR DEL GENCAT SELCA IDIOMES CENTRE FORMADOR DEL GENCAT
SELCA Idiomes reconegut pel GENCAT com a centre formador de llengua catalana.
més »
PATROCINI 12 HORES TENNIS I PADEL
Selca idiomes segueix apostant per l\'esport local i renova el seu suport com a patrocinador a les 12 hores de tennis i padel organitzades per la comissio de joves del Cercle Sabadelles 1856.
més »
PUBLICITAT CABINA TELEFONICA 2012 PUBLICITAT CABINA TELEFONICA 2012
SELCA idiomes segueix potenciant la seva presencia a la ciutat de Sabadell i aquesta vegada hem optat per fer-ho amb publicitat a la cabina telefonica del passeig de la plaša major.


més »
 
© Copyright 2009 SELCA